CATALÀ | CASTELLANO


Pensar-ho és bo, fer-ho encara millor

Qui som

L'associació amics d'Andreu Pedrosa és una entitat sense ànim de lucre ideada i creada per un grup d'amics de l'Andreu Pedrosa.

Aquesta associació vol preservar la memòria i el record de l'Andreu.

L'objectiu dels membres de l'associació és colaborar i unir esforços per a fer una societat més tecnologicament justa i reutilitzant sistemes informatics en desus poder permetre que entitats amb pocs mitjans en puguin fer ús.

L'associació Amics d’ Andreu Pedrosa ha quedat registrada en el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya el dia 29 de març del 2011.

Per aquells que no van conèixer a l'Andreu, us diria que:

L'Andreu, era un ganxet de Reus de cor i d'ànima. Apassionat de la seva feina, la informàtica. Enamora't de la cultura japonesa i la seva cuina, de les quals en va fer partícep a més d'una persona. Amics dels seus amics, sempre hi era quan algú el necessitava. Company dels seus companys. Tenia moltes virtuts i pocs defectes, de les seves virtuts m'agradaria destacar-ne una: el seu gran cor. Uns dels seus grans somnis era poder anar al Japó i formar una família, i així va ser. Fins que un dia, el seu gran cor va dir prou i tots els somnis i il·lusions es van aturar.

La generositat que va caracteritzar a l'Andreu, ens ha fet pensar que una bona manera de recordar i honorar-lo seria creant aquesta associació sense ànim de lucre.

アンドリューは、私たちはあなたを愛しています。

INICI | QUI SOM | QUE FEM | NOTICIES | CONTACTA